Ervaringen

Werknemers vertellen zelf over hun ervaringen met ons.

“Na een jaar ziektewet bij mijn werkgever, kwam ik terecht in een re-integratietraject 2de spoor. Cindy heeft mij hierin bijgestaan. Zij hielp mij opnieuw te leren solliciteren en met het vinden van een geschikte werkplek.

Toen bleek dat door teveel lichamelijke beperkingen het werken niet meer lukte, steunde zij mij bij het contacten van artsen en instanties.

Ik heb Cindy ervaren als een heel betrokken doorzetter die in het belang van haar cliënten voor elkaar krijgt wat zij voor ogen heeft.

Door haar directe en prettige benadering werd ik opener over mijn beperkingen en kreeg ik weer meer zelfvertrouwen. Deze begeleiding was er één van niet alleen maar woorden, maar zeker ook van daden.

Daar ben ik haar dankbaar voor.”

– Diny

“Na burn-out terecht gekomen in spoor 2 traject bij mijn toenmalige werkgever Sensire. Verzuimmanager heeft mij toen gekoppeld aan Cindy Frieswijk.

Tijdens het eerste gesprek was er gelijk een klik en voelde ik mij heel erg begrepen door haar, zij had gelijk door wat bij mij zou passen. Door het mooie verhaal over werkgever Liemerije ben ik in gesprek gegaan, onder begeleiding van Cindy, met de manager Liemerije Meulenvelden Waverlo Didam. Door Cindy’s enthousiasme en het fijne begripvolle gesprek bij Liemerije, ben ik overstag gegaan om het traject daar aan te gaan.

De algehele begeleiding van Cindy heb ik als heel fijn ervaren.

Kwam te werken op een afdeling met ouderen mensen met dementie. wat ik als een hele mooie doelgroep ervaar. Aan het einde van het traject ben ik uiteindelijk overgenomen. En werk nu met heel veel plezier op deze afdeling.”

– Saffira Jansen

“Toen ik bij mijn toenmalige werkgever in een tweede spoor traject terecht kwam, ben ik zelf op zoek gegaan naar iemand die mij bij dit traject kon gaan begeleiden. Via een bekende kwam ik terecht bij Cindy Frieswijk. Mijn toenmalige werkgever ging akkoord met deze begeleiding.

Samen met Cindy ging ik voortvarend aan de slag. Mijn CV werd onder handen genomen, een LinkedIn profiel werd gemaakt en ook werd mij geleerd hoe ik het beste een sollicitatiebrief kon schrijven. Ik heb diverse sollicitatiegesprekken gehad. Iedere keer had ik vooraf én achteraf hierover contact met Cindy. Dat vond ik erg prettig.

Tegelijkertijd zijn we gaan kijken naar een werkervaringsplek. Ik kon helaas niet meer terug in mijn toenmalige werk en moest op zoek naar wat anders. Al gauw kwamen we uit op een hele leuke werkervaringsplek. Vanuit deze werkervaringsplek ben ik uiteindelijk doorgestroomd in mijn huidige baan, waar ik met veel plezier werk.”

– Cathy Hogerhorst

“Dankzij Cindy heb ik nieuwe vaardigheden van mezelf leren kennen, nieuwe kansen gekregen, en uiteindelijk een nieuwe baan gevonden.

Ze is al die tijd in mij blijven geloven, en heeft me gesteund en geholpen dit te bereiken.

Ze was mijn “pitbull” en een zeer kundige, meelevende, positieve, en lieve vrouw om dit traject mee te mogen volgen.

Cindy bedankt voor alles ♥”

– Gerdien Roording

“Cindy heb ik leren kennen tijdens mijn re-integratie traject.
Zij heeft mij laten inzien dat ik nog veel meer zou kunnen en verder te kijken dan beschikbare vacatures.

Door meerdere gesprekken en met behulp van TMA persoonlijkheid en beroepen testen de stap durven zetten om voor een totaal nieuwe opleiding te gaan. Zeer goede begeleiding ervaren en weer vertrouwen gekregen in de toekomst .”

– Jacqueline Bouwman

“Sensire heeft Duodesk benaderd om met mij een outplacetraject in te gaan. Tijdens een kennismakingsgesprek had ik meteen een klik met Cindy. Ik had 28 jaar niet gesolliciteerd en de digitale wereld van solliciteren was nieuw voor mij. Samen met Cindy hebben we aan de hand van gesprekken een mooie CV gemaakt, voorbeeld sollicitatiebrieven en een LinkedIn profiel aangemaakt. Daarnaast gaf ze adviezen hoe je het best op sollicitatiegesprek kunt gaan, b.v. hoe je jezelf kunt presenteren.

Ik heb op aanraden van Cindy een aantal workshop gevolgd, dit heeft zeker geholpen bij het maken van de eerste indruk. Verder ben ik naar de talentenworkshop geweest, werkzoekende beurs, open dagen bezocht in de week van de zorg en leren netwerken.

Op basis van mijn sollicitatiebrieven en CV heb ik 11 uitnodigingen voor een gesprek gehad. Goed voorbereid alle gesprekken aangegaan soms een goed gevoel en soms een minder goed gevoel na het gesprek. Altijd geëvalueerd met Cindy wat anders of beter kon en iedere keer een ervaring rijker.

Na 4 maanden kan ik zeggen dat ik een nieuwe, leuke baan heb. Ik ben op een enthousiaste, fantastische manier geholpen. Wat ik ook als prettig ervaar dat ik nog even begeleid word als ik al aan het werk ben in mijn nieuwe baan.”

– Jolein ter Maat

“Ik moest helaas de ziektewet in door lichamelijke klachten. Waar je ook psychische klachten er gratis bij krijgt. Je ziet je toekomst in duigen vallen.

Ik kwam in contact met Cindy van DuoDesk. In het begin dacht ik wat moet ik met haar??? Maar heb een zeer grote steun van Cindy gehad. Alles werd geregeld in mijn tempo. Ze ondersteunde mij, ze had een luisterend oor voor van alles en nog wat. Maar zeer zeker een grote steun qua werk zoeken en cv maken. Sollicitatiebrieven schrijven. Een goede pep talk voor een sollicitatiegesprek. En binnen een paar maanden toch een super passende baan wat geheel past bij mij. Ik ben haar ontzettend dankbaar.” 

– Marion Boerboom

Meer weten?
Neem contact op