Sensire

Sensire

Als grootste zorgorganisatie in de Achterhoek en de Liemers biedt Sensire dag en nacht verzorging, verpleging en gespecialiseerde zorg, thuis of in een van hun woonzorgcentra. Zij helpen cliënten gezond te blijven, beter te worden of te leven met zorg.

Highlights

m
Re-integratie 2e spoor en outplacementtrajecten

Projectopdracht

Sensire heeft DuoDesk gevraagd om de re-integratie 2de spoor trajecten voor hen uit te voeren. Zij zijn als werkgever verplicht zorg te dragen voor de langdurig zieke werknemer. Hierbij geldt dat alles in het werk gesteld dient te worden om de werknemer te laten terugkeren in de oude functie of in een andere passende functie binnen hun bedrijf. Is geen van beide mogelijkheden een optie dan volgt een re-integratie 2de spoor traject. Hierbij wordt gekeken hoe de werknemer bij een ander bedrijf kan worden geplaatst. Daarnaast verzorgt DuoDesk outplacementtrajecten waarbij werknemer en werkgever hebben besloten om uit elkaar te gaan.

Resultaat

DuoDesk is gespecialiseerd in de re-integratiebegeleiding 1e en 2de spoor trajecten. Wij ontzorgen Sensire door onze unieke werkwijze en gezonde kijk op verzuim en re-integratie. Samen met Sensire en de medewerker werken wij aan de kortste weg naar terugkeer in werk. Dit kan zowel in het eerste spoor als tweede spoor. Daarnaast adviseren wij Sensire hoe zij het verzuimproces in kunnen regelen zodat in een vroegtijdig stadium de verzuimdossiers voldoen aan de Wet Verbetering Poortwachter.

Tijdens de outplacementtrajecten helpt DuoDesk de medewerkers van Sensire om zelf de regie te voeren en de eigen toekomst proactief vorm te geven.

Meer weten?
Neem contact op