Gemeente Lingewaard

Gemeente Lingewaard

Tussen Arnhem en Nijmegen ligt de gemeente Lingewaard. Met zo’n 350 medewerkers bedienen zij ruim 45.000 klanten. De organisatie is altijd in beweging, geen dag is hetzelfde. Klein genoeg voor warm persoonlijk contact maar groot genoeg voor uitdagende projecten van A tot Z.

Zij werken samen met inwoners, bedrijven en gemeenten in de regio. Gezelligheid en hard werken gaan hier samen.

Highlights

m
Re-integratie, Re-integratie 2e spoor

Projectopdracht

De gemeente Lingewaard heeft DuoDesk gevraagd om de re-integratie van de 2de spoor trajecten voor hen uit te voeren. Zij zijn als werkgever verplicht zorg te dragen voor de langdurig zieke werknemers. Hierbij geldt dat alles in het werk gesteld dient te worden om de werknemer te laten terugkeren in de oude functie of in een andere passende functie binnen hun organisatie.

Is geen van beide mogelijkheden een optie dan volgt een re-integratie 2de spoor traject. Hierbij wordt gekeken hoe de werknemer bij een ander bedrijf kan worden geplaatst.

Resultaat

DuoDesk is gespecialiseerd in de re-integratiebegeleiding 1e en 2de spoor trajecten. Wij ontzorgen de gemeente Lingewaard door onze unieke werkwijze en gezonde kijk op verzuim en re-integratie.

Samen met de gemeente Lingewaard en de medewerkers werken wij aan de kortste weg naar terugkeer in werk. Dit kan zowel in het eerste spoor als tweede spoor. Daarnaast adviseren wij hen hoe zij het verzuimproces in kunnen regelen zodat in een vroegtijdig stadium de verzuimdossiers voldoen aan de Wet Verbetering Poortwachter.

Meer weten?
Neem contact op