Dedicon

Dedicon

Dedicon maakt informatie leesbaar, zichtbaar, hoorbaar of voelbaar voor mensen met een leesbeperking. Zij geloven in een samenleving waarin iedereen volwaardig moet kunnen meedoen. En toegang tot informatie is daarbij essentieel.

Highlights

m
Re-integratie

Projectopdracht

Dedicon heeft DuoDesk gevraagd om de re-integratie van een 2de spoor traject voor hen uit te voeren. Zij zijn als werkgever verplicht zorg te dragen voor de langdurig zieke werknemer. Hierbij geldt dat alles in het werk gesteld dient te worden om de werknemer te laten terugkeren in de oude functie of in een andere passende functie binnen hun bedrijf. Is geen van beide mogelijkheden een optie dan volgt een re-integratie 2de spoor traject. Hierbij wordt gekeken hoe de werknemer bij een ander bedrijf kan worden geplaatst.

Resultaat

DuoDesk is gespecialiseerd in de re-integratiebegeleiding 1e en 2de spoor trajecten. Wij ontzorgen Dedicon door onze unieke werkwijze en gezonde kijk op verzuim en re-integratie. Samen met Dedicon en de medewerker werken wij aan de kortste weg naar terugkeer in werk. Dit kan zowel in het eerste spoor als tweede spoor. Daarnaast adviseren wij Dedicon hoe zij het verzuimproces in kunnen regelen zodat in een vroegtijdig stadium de verzuimdossiers voldoen aan de Wet Verbetering Poortwachter.

Meer weten?
Neem contact op