DeBasisFluvius

DeBasisFluvius

DeBasisFluvius bereidt kinderen voor op een persoonlijke toekomst in een maatschappij die sterk verandert en soms onvoorspelbaar is. Naast kennis en wijsheid vraagt dit creativiteit en flexibiliteit. Zij willen hier samen aan werken met kinderopvang en voortgezet onderwijs. Ieder kind is uniek en intelligentie kent vele uitingsvormen. Wij gaan uit van educatief partnerschap vanuit verschillende rollen. Kinderen hebben een stem en een eigen verantwoordelijkheid binnen de scholen.

De kernwaarden ondersteunen de eigen identiteit van de scholen en vormen het moreel kompas:

✓ Samen eigen-wijs
✓ Verbinding
✓ Van en met elkaar leren

Highlights

m
Outplacement, Coaching

Projectopdracht

DeBasisFluvius heeft DuoDesk gevraagd voor de uitvoering van outplacementtrajecten. Middels een van werk naar werk traject wordt de medewerker professioneel begeleid naar een nieuwe baan die is afgestemd op zijn talenten, competenties en ambities.

Resultaat

Een outplacementtraject DuoDesk is altijd een individueel maatwerktraject. Dit betekent dat het traject is afgestemd op de situatie, wensen en behoeften van de medewerker. Gedurende het traject kan de medewerker rekenen op een persoonlijke begeleiding en coaching van een vaste consulent. We stellen een traject samen dat past bij de wensen en capaciteiten van de medewerker. Dat maakt een traject maatwerk!

Meer weten?
Neem contact op